Zoals jullie weten werken wij voornamelijk met stainless steel sieraden. Maar wat zijn stainless steel sieraden eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan?

Stainless steel is een mengsel van verschillende metalen die met elkaar versmolten zijn. De sieraden van stainless steel zijn op dir moment onwijs populair en daar zijn meerdere redenen voor.

Voordelen van stainless steel:

  • Stainless steel sieraden hebben een mooie glans en geven niet af!
  • Stainlesss steel sieraden zijn waterproof
  • Stainless steel sieraden behouden hun kleur
  • Stainless steel sieraden zijn hypoallergeen
  • Stainless steel sieraden zijn betaalbaar
  • Stainless steel is sterk materiaal, wat niet snel krast

Behouden stainless steel sieraden echt zijn kleur?

De kans dat stainless steel sieraden verkleuren is heel klein. Toch adviseren wij om uit te kijken dat er geen parfum, haarlak of zonnebrand op de sieraden komt. Dat kan namelijk wel zorgen voor enige verkleuring. Kortom: als je niks geks doet met de stainless steel sieraden, dan verkleuren ze ook niet!

Wat is hypoallergeen?

Een hypoallergeen product is een product waarbij het gevaar van allergische reacties minder groot is, dan bij reguliere producten. Een hypoallergeen product is zodoende ideaal voor mensen die snel last krijgen van allergische reacties!

Kan je douchen met stainless steel sieraden?

Ja, je kan douchen met stainless steel sieraden. Hoe fijn is dat! Er is één maar: kijk wel uit met het gebruik van shampoo, daar kunnen stainless steel sieraden niet goed tegen. Wil je toch shampoo gebruiken? Dan kan je de stainless steel sieraden beter even af doen.

Wij raden het af om te zwemmen met stainless steel sieraden, vanwege het chloorhoudende water dat zich in zwembaden bevindt.

Kortom: stainless steel heeft veel voordelen. Benieuwd geworden naar onze sieraden van stainless steel? Check dan nu onze site! Heb je nog vragen? Je mag altijd een mail of DM sturen, dan proberen wij zo snel mogelijk te antwoorden.

De waardering van www.nineteensixtyfive.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 195 reviews.
0
Chat openen
💬 Hulp nodig?
👋 Hi,
Waar kan ik je mee helpen? Stel hier je vraag en ik probeer hem zo duidelijk mogelijk voor je te beantwoorden.

Liefs, Dianne
Nineteensixtyfive