Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te ruilen of te retourneren als deze (indien mogelijk) nog ongedragen en/of onbeschadigd zijn. Het retourtermijn is 14 dagen en de kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bij retournering wordt het gedoneerde bedrag voor KWF NIET teruggestort.

Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Wanneer je een sieraad retourneert, krijg je de aankoopwaarde van het artikel terug. Het bedrag wat wij vanuit jouw bestelling hebben gedoneerd aan het KWF krijg je NIET retour. Het bedrag zal NINETEENSIXTYFIVE op je bankrekening terugstorten.

Omdat sieraden hygiënische producten zijn kunnen deze alleen worden teruggestuurd indien ze nog in de originele gesloten verpakking zitten en nog verzegeld zijn. Als het sieraad in het lichaam geweest is dan kan deze niet meer teruggestuurd worden, dit wegens gezondheidsbescherming en hygiëne.

De waardering van www.nineteensixtyfive.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 195 reviews.
0
Chat openen
💬 Hulp nodig?
👋 Hi,
Waar kan ik je mee helpen? Stel hier je vraag en ik probeer hem zo duidelijk mogelijk voor je te beantwoorden.

Liefs, Dianne
Nineteensixtyfive