over ons

Welkom!

Ik ben Dianne de eigenaresse van Nineteensixtyfive.nl. Op deze site verkoop ik mijn handgemaakte sieraden met edelstenen.

Nineteensixtyfive is ontstaan als ode aan mijn moeder die is geboren in 1965 en helaas op 54 jarige leeftijd is overleden aan borstkanker.

Toen mijn moeder overleed ben ik in een enorme dip geraakt. Alles werd mij even te veel. Uit deze situatie ben ik gaan nadenken over dingen die ik echt leuk vond om te doen. Zo is het maken van mijn handgemaakte sieraden ontstaan.

Al snel kreeg ik door dat ik hier goed in was en dat er interesse was van andere mensen hoe ik deze sieraden maakte en zo ontstond daar Nineteensixtyfive.nl.

Wat mij onderscheid van anderen is dat ik zelf mijn sieraden met veel liefde maak, de sieraden daardoor uniek zijn en de sieraden in verhouding niet duur zijn. Daarnaast doneer ik 10% van mijn winst aan het KWF. Dit doe ik omdat mijn moeder aan borstkanker is overleden en ik het daardoor een mooi gebaar vind om dat voor haar te doen.

Sinds ik mijn bedrijf heb opgezet en zie hoe goed het loopt zit ik veel beter in mijn vel. Ik doe nu eindelijk iets waar ik goed in ben en heb ook nog eens het gevoel dat ik tegelijkertijd andere mensen hiermee help!

Vind  je mijn handgemaakte sieraden net zo mooi als ik dat vind? Kijk dan nu of er ook iets leuks voor je bij zit!

Enjoy! Liefs, Dianne

De waardering van www.nineteensixtyfive.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 195 reviews.
0
Chat openen
💬 Hulp nodig?
👋 Hi,
Waar kan ik je mee helpen? Stel hier je vraag en ik probeer hem zo duidelijk mogelijk voor je te beantwoorden.

Liefs, Dianne
Nineteensixtyfive